Literárny klub Generácie

Literárny klub Generácie je otvorená komunita, ktorá združuje milovníkov poézie, píšucich básnikov, ale i autorov ostatných žánrov a recitátorov. V súčasnosti vstupuje klub do 28. roku aktívnej činnosti. Za tento čas pripravil množstvo zaujímavých a hodnotných literárnych podujatí.

Zobraziť viac
ikona

Čitateľský klub sci-fi Orion

Pracuje pri Knižnici Antona Bernoláka v Nových Zámkoch už od roku 1988. Členovia klubu sa pravidelne schádzajú dvakrát v mesiaci, vždy v piatok o 17:15 v priestoroch knižnice. Za dobu existencie to boli už stovky stretnutí ľudí, ktorých spája spoločný záujem a snaha zmysluplne tráviť voľný čas.

Zobraziť viac
ikona

Čitateľský klub Puella

Čitateľský klub Puella je klub pre tínedžerov/tínedžerky a nadšencov/nadšenkyne YA literatúry. Ponúkame ti možnosť, načrieť medzi stránky (nielen) young adult literatúry a spoznávať nové svety plné fantázie.

Zobraziť viac
ikona

Klub kreatívnej tvorby

Klub kreatívnej tvorby je otvorená komunita, ktorá združuje kreatívnych tvorcov HANDMADE. Členky svoje nápady vyrábajú vlastnoručne, navzájom sa inšpirujú a odovzdávajú si svoje zručnosti.

Zobraziť viac
ikona
Zdriaďovateľom knižnice je Nitriansky samosprávny kraj Mesto Nové Zámky InfoLib Fond na podporu kultúry národnostných menšín Fond na podporu umenia Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu v Levoči Knižnično-informačný systém DAWINCI InfoGate Partnerská knižnica Národnej rady SR Sídlo je prístupné podľa štandardov Blind Friendly
Odoberajte Newsletter